Entrevista a Adrià Cordero: “M’agradaria molt arribar al primer equip del nostre club”

Adrià Cordero és jugador del club des de fa 9 anys. L’any 2014 va rebre el premi a l’esportista més destacat de l’esport base, la temporada passada va patir una lesió de genoll que el va tenir gairebé tota la temporada sense poder jugar. Actualment és el segon capità del cadet masculí.

Pregunta: Com i per què vas començar a jugar a handbol?

Adrià Cordero: Vaig començar quan feia 1r de primària perquè abans dels 6 anys encara no hi havia equips. Vaig començar ja que tota la meva família ha jugat a handbol i/o han tingut relació d’alguna manera amb aquest esport.

P: Quin ha estat el millor moment com a jugador d’handbol?

R: Tots els entrenaments i partits amb els equips en els quals he format part són bons moments, però si he de destacar algun en concret, la nit que em van lliurar el premi a l’esportista més destacat de l’esport base l’any 2014.

P: Què sents quan surts a la pista a jugar un partit important?

R: Sempre surto a la pista el més concentrat possible i amb molts nervis. Intento pensar que sortirà un bon partit, per part de l’equip i, individualment. També intento motivar d’alguna manera als meus companys i a mi mateix. M’agraden els partits importants, jugo més còmode.

dsc_1006_3008x20001

Falta directe conta el CHM

P: Vau guanyar el derbi contra Club Handbol Martorell. Quines eren les sensacions durant la setmana, just abans del partit i després?

R: Va ser una setmana de molts nervis, vam entrenar molt bé durant tota la setmana perquè sabíem que era un partit important. Just abans del partit, amb tota la grada plena, notava que seria un partit intens. Quan va acabar el partit vaig sentir una satisfacció i alegria molt gran, ja que la feina feta durant la setmana va fer que juguéssim un molt bon partit.

P: Com veus l’equip aquest any? Com ha sigut per tu el canvi d’infantil a cadet?

R: Tenim un equip complet, amb jugadors molt bons, tothom suma. Estem entrenant molt bé i sembla que serà una temporada amb bons resultats. El canvi d’infantil a cadet està sent millor del que pensava, després d’estar tota la temporada passada lesionat pensava que em costaria seguir el ritme, però la veritat és que estic tenint un inici de temporada molt positiu, fent partits bastant bons.

P: On t’agradaria arribar com a jugador d’handbol?

R: M’agradaria molt arribar al primer equip del nostre club, però, també seria una bonica experiència poder jugar algun dia a Asobal o a una lliga estrangera.

P: Per acabar, lloc ideal per passar les vacances, un desig individual com a jugador i un desig com a equip.

R: El lloc és el menys important, només estar rodejat de la millor companyia, la família i els amics. Les vacances sobretot són per desconnectar i passar-ho bé. Individualment millorar al màxim i gaudir d’aquesta temporada ajudant a l’equip. Col·lectivament arribar a l’esperat Top 4 de Primera Catalana i guanyar-lo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s